Genoptræning

Genoptræning efter skade eller operation
Har du brug for genoptræning eller har du en genoptræningsplan fra et sygehus – så er vi klar til at hjælpe dig.
I FysioDanmark Ikast har vi har en ambition om at sikre dig hurtig og effektiv genoptræning i trygge rammer og med højeste kvalitet.
Vi ved, at jo hurtigere du kommer i gang med genoptræningen, jo bedre bliver dit forløb.
Går der for lang tid inden din genoptræning påbegyndes, kan både smerter, muskeltab og funktionsnedsættelse forværres – og forlænge din genoptræningsperiode.
Vi bestræber os på at tilbyde dig hurtig igangsætning – inden for 2 hverdage.

Genoptræningsplan fra sygehuset
Har du en genoptræningsplan fra sygehuset vil du automatisk blive tilbudt genoptræning i kommunalt regi.
Har kommunen ikke ressourcer til at hjælpe dig, eller har du en ‘frit-valgs ordning’ er vi godkendt af Ikast-Brande Kommune til at varetage din genoptræning – det er vigtigt du har tilladelse fra visitationen, inden du begynder. Men har du den, kan vi hurtig komme igang.

Træning før operation
Har du en forestående operation kan du med fordel gennemgå et optræningsforløb før operationen. Så er du bedre rustet til operationen, vil lettere kunne komme i gang med træningen bagefter, og opnå bedst mulige resultat!

Individuel træning eller holdtræning
Genoptræningen indledes med en samtale og en fysioterapeutisk undersøgelse, hvorefter vi i fællesskab sammensætter et individuelt forløb, således du udfordres på et passende niveau. Din træning kan både være 1:1 med din fysioterapeut, som holdtræning eller i vores store træningscenter – udgangspunktet vil altid være et personligt træningsprogram designet til dig.